Šport > Nogomet
478 ogledov

Neymar obožuje Domaćico

rakitić neymar domaćica Instagram
Nogometaši Barcelone se ne morejo upreti priljubljenim hrvaškim piškotom Domaćica, ki jih je soigralcem predstavil reprezentant kockastih Ivan Rakitić.

Barcelona je v finalu klubskega svetovnega prvenstva premagala River Plate in se okitila z naslovom svetovnega prvaka. Nogometaši katalonskega velikana so se po zmagi posladkali s piškoti Domaćica, ki ji je s soigralci delil eden najboljših hrvaških nogometašev Ivan Rakitić. Z njim sta v dobrotah uživala Neymar in Douglas Santos.

''Aaaaa, Neymarju in Douglasu so všeč moji piškoti'' je objavi na družabnem omrežju Instagram pripisal Rakitić in dodal: ''Kako rada imata Domaćico, hahaha.''

Hrvaški navijači so bili nad promocijo prehrambenega proizvoda navdušeni. ''To je boljša reklama za Kraš kot karkoli do zdaj. Če so pametni, bodo to izkoristili, a niso, zato ne bodo,'' se glasi eden od komentarjev na spletnem portalu 24sata.hr.

 

Aaaa te gustan mis galletas croatas... @neymarjr @douglaspds Kako voli pojest domacice hahaha

A photo posted by Ivan Rakitic (@ivanrakitic) on Dec 20, 2015 at 8:59am PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.