Šport > Nogomet
6032 ogledov

Neymar se je odločil glede svoje prihodnosti

Neymar Profimedia
Neymar želi ostati v PSG.

Brazilski nogometni zvezdnik Neymar si želi še naprej ostati član pariškega PSG. Kot je danes na Japonskem povedal 30-letni nogometaš, zase ne rabi več novih potrditev, in bi rad še naprej ostal pri Parižanih, piše francoska tiskovna agencija AFP.

Neymar ne skriva, da bi rad še naprej igral z ramo ob rami z Lionelom Messijem in Kylianom Mbappejem. "Zaenkrat se z upravo nismo pogovarjali in načrtov ne poznam, zase lahko rečem le, da bi rad ostal tukaj," je medijem po današnji zmagi s 3:0 nad japonsko ekipo Urawa Reds povedal nogometaš.

Čaka odgovor Šport PSG razkril svoje namere glede Messija

Tokrat je Neymar na tekmi igral 30 minut, ko je v drugem delu zamenjal Messija. Ekipa pod vodstvom novega trenerja Christopha Galtierja že kaže prve spremembe, Neymar pa dela zaenkrat noče ocenjevati, saj je obdobje po njegovem zato še prekratko. Že v sredo je sicer PSG na japonskem gostovanju ugnal Kawasaki Frontale z 2:1.

Tudi Galtier pa se sprašuje, ali Neymar ostaja v klubu, saj pravi, da vsak dan dobi drugačne informacije. "Kmalu bomo videli, kaj bo. Zdaj tudi jaz ne vem, a prestopni rok se bo kmalu končal," je povedal trener.

PSG Uradno potrjeno Šport PSG potrdil, to je novi trener Messija in druščine
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.