Šport > Nogomet
157 ogledov

Nezemljani izzivajo človeštvo na tekmo za planet

zamaskirani obiskovalci halja chelsea tribuna Youtube
Tekmo angleške lige med Chelseajem in Manchester Cityjem si je na stadionu Stamford Bridge ogledalo 11 zamaskiranih obiskovalcev. Podoben incident so imeli v Münchnu in Torinu.

Chelsea je v devetem kolu angleške Premier lige premagal Manchester City (2:1), londonski stadion pa je postal drugo prizorišče v nekaj dneh, ki ga je obiskala skrivnostna skupina ''navijačev''.

Zmago Chelseaja, ki jo je v izdihljajih tekme priigral Fernando Torres, si je s tribun ogledalo 11 skrivnostnežev v črnih haljah, ki so v soboto na Allianz Areni spremljali tudi tekmo med Bayern Münchnom in Hertho BSC.

Neznani obiskovalci, ki so nosili črne halje in kapuce, so burili duhove s sinhronimi gibi, kar je na tribunah povzročilo nekaj nelagodja. ''Pri Chelseaju smo vajeni različnih karakterjev, enkrat si je nekdo med tekmo celo umival zobe, a česa takega še nismo doživeli,'' je povedal navijač Roger Taylor in priznal, da so ga obiskovalci navdali z neprijetnimi občutki.

Možje v črnem so na prsih nosili simbol, ki se je pred nekaj dnevi pojavil po številnih velikih mestih, tudi v New Yorku, Londonu in Riu de Janeiru.

Beckenbauer: Samo nogomet lahko reši planet

Tekmo na Stamford Bridgeu si je ogledal tudi častni predsednik Bayerna Münchna Franz Beckenbauer, ki je nato z videosporočilom razkril, da se je srečal z Nezemljani.

''Pozdravljeni, dame in gospodnje. Sem Franz Beckenbauer, nekdanji nogometaš in trener. Naj vas vprašam tole: ali mislite, da Nezemljani obstajajo? Ali mislite, da igrajo šport? Prijatelji, imam grozne novice. Odgovor na to vprašanje je da. Sinoči so me obiskala nezemeljska bitja. Da, vesoljci. Želijo si igrati nogomet ... proti nam. Težava je le, da če izgubimo, bodo uničili planet. Zdaj je na nas, da sestavimo ekipo. Samo nogomet lahko reši planet. Več pozneje,'' je dejal Beckenbauer.

Skrivnostneži tudi v Torinu

Podobno dogajanje je bilo na stadionu Juventusa, kjer je stara dama gostila Genoo (2:0). ''Možje v črnem'' so obiskovalce strašili z napisi ''Zmagovalec dobi Zemljo''.

''Ne vem, kdo so, vendar česa takšnega še nikoli nisem videl na nogometni tekmi ali v vsakodnevnem življenju,'' je povedal navijač črno-belih Franco Losito.

Franz Beckenbauer o obisku Nezemljanov:

Komentarjev 2
  • JackD 13:51 29.oktober 2013.

    Ma kakšen incident? Ž.J., a ti sploh veš, kaj ta beseda pomeni?Če pride 11 ljudi na neko tekmo enako oblečenih, ni to nikakršen incident. Je bil FDV prelahek, ha? Bo treba nazaj v (kako resno) šolo.

  • Pipi 13:40 29.oktober 2013.

    Nova reklamna kampanja za Samsung. Kmalu bo spet svetovno prventsvu v nogometu. http://disinfo.com/2013/10/mysterious-men-winnertakesearth/