Šport > Nogomet
30 ogledov

Ni dvoma: Messi je najboljši

LeBron James Kobe Bryant ZDA trening EPA
Košarkarska superzvezdnika LeBron James in Kobe Bryant, ki se v teh dneh z ameriško reprezentanco pripravljata na olimpijske igre, sta enotna, ko beseda nanese na najboljšega nogometaša vseh časov.

Tako LeBron James (je tudi delni lastnik Liverpoola) kot Kobe Bryant veljata za velika ljubitelja najpomembnejše postranske stvari na svetu. Ameriška košarkarja od vseh ngometašev najbolj občudujeta argentinskega čarovnika Lea Messija, ki navdušuje v dresu Barcelone.

"Messi je najboljši, najboljši," je bil jasen Bryant: "Enkrat sem imel čast, da sem bil prisoten na treningu Barcelone in res maksimalno užival." Podobno mnenje kot reprezentančni soigralec ima tudi James. "Messi je najboljši nogometaš na svetu. In če sedaj morda še ni, bo nekega dne zagotovo postal najboljši vseh časov," je Argentinca pohvalil sloviti košarkar, ki ga skupaj z Bryantom in ostalimi člani ameriške reprezentance že čez nekaj dni čakajo prvi boji na olimpijskih igrah v Londonu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.