Šport > Nogomet
2110 ogledov

Nogometaš se pretepa ne spomni

Denis Terentjev Instagram
Ruskega branilca so brutalno pretepli v bližini njegovega doma.

Ruski nogometaš Denis Terentjev je s svojimi sledilci delil posledice fizičnega obračuna, ki se je zgodil v neposredni bližini njegove hiše. Nogometaš Zenita iz St. Petersburga je v pretepu utrpel poškodbe obraza in druge podplutbe, zaradi česar je moral obiskati bolnišnico.

Po neuradnih podatkih se je Terenjtev zaradi parkirnega prostora sporekel z dvema moškima. Verbalno obračunavanje je preraslo v fizično nasilje, krajši konec pa je potegnil 25-letni branilec, saj sta bila neznana napadalca v premoči. 

"Žrtev je morala v bolnišnico, kjer so jo ustrezno oskrbeli. Njegovo življenje in zdravje nista v nevarnosti. Policija že preiskuje," so v izjavi sporočili možje v modrem.

Denis Terentjev | Avtor: Profimedia Profimedia

Nogometaševa žena Angelica je ruskim medijem zaupala, da se Denis pretepa ne spomni, zato prosi za pomoč vse, ki bi lahko pomagali identificirati napadalca.

Terentjev je bil član Zenita že v letih 2010 do 2015, vendar je pretežni del tega časa preživel pri moštvu Tom Tosk in Zenitovi B ekipi. Od leta 2015 do 2017 je bil član Rostova, med letošnjim poletnim prestopnim rokom pa se je vrnil v St. Petersbrug.

Komentarjev 1
  • Avatar gujdek
    gujdek 19:20 03.december 2017.

    Morda pa je mislil, da je on nekaj več, tako kot si misli večina modelov z močnimi avti in debelimi denarnicami, pa sta ga modela nekoliko prizemljila...

Sorodne novice