Šport > Nogomet
26 ogledov

Nogometašem Barcelone je žal

noč čarovnic, nogometaši Barcelone Reševalni pas/Twitter
Nogometaši Barcelone so zmago nad Getafejem proslavljali v maskah za noč čarovnic. A pri tem so zašli na novinarsko konferenco tekmecev, mnogi pa so njihovo dejanje označili za nespoštljivo.

Nogometaši Barcelone so po zmagi z 2:0 v kostumih prišli na novinarsko konferenco, kjer je pred sedmo silo sedel napadalec Getafeja Victor Rodriguez. Katalonski zvezdniki zagotavljajo, da se je njihov prihod v tiskovno središče Coliseuma Alfonso Pereza zgodil nenamerno.

"V nobenem primeru nismo želeli užaliti kateregakoli člana Getafejevega moštva," so po dogodku zapisali v sporočilu za javnost pri Barceloni in dodali: "Naša prisotnost na novinarski konferenci Victorja Rodrigueza je bil nesrečen slučaj. Radi bi se mu osebno opravičili in izrazili spoštovanje, ki ga čutimo do njega. Na posnetkih se vidi, da nekdo od igralcev sprašuje 'Kam gremo? Narobe smo zavili'. Ekipa se zaveda odgovornosti, ki jo prinaša igranje za FC Barcelono, rada bi se opravičila vsem, ki se čutijo užaljene, še zlasti igralcem Getafeja in njihovim navijačem. Odgovorni smo tudi navijačem našega kluba, ki morajo biti ponosni na naše obnašanje na terenu in tudi izven njega."

 

"Happy Halloween to everyone"

A photo posted by DanialvesD2 My Twitter (@danid2ois) on Oct 31, 2015 at 4:07pm PDT

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.