Šport > Nogomet
16703 ogledov

Nor incident na naših zelenicah! Trener Radomelj udaril direktorja Domžal

Oliver Bogatinov s klofuto Senijadu Ibričiću Print Screen
V zaključku tekme med Domžalami in Radomljami je bilo vroče tudi ob igrišču.

Domžalčani so imeli pred zadnjim krogom prve slovenske nogometne lige vse v svojih rokah, saj bi si z zmago v 36. krogu Prve lige Telemach proti Radomljam zagotovili četrto mesto na lestvici ter mesto v evropskih tekmovanjih.

Tekma je bila temu primerno napeta, ko pa so Radomlje v zaključku tekme preko Filipa Čuića celo dosegle vodilni zadetek, je bilo na tribunah in klopeh ozračje zelo napeto in naelektreno.

Strasti med obema sosednima kluboma so celo tako zavrele, da je trener Radomelj Oliver Bogatinov v sodnikovem dodatku prisolil zaušnico športnemu direktorju Domžal Senijadu Ibričiću, s čimer si je prislužil rdeči karton in izključitev (video incidenta si lahko pogledate TUKAJ).

Slednja sicer ni vplivala na končni razplet tekme, ki se je končala z zmago Radomelj z 1:0, toda trenerja, ki je povsem preporodil "mlinarje" ter iz njih napravil ob Celju najuspešnejšo ekipo spomladanskega dela, zagotovo čaka huda kazen disciplinskega sodnika.

In čeprav so Domžale izgubile, so se na koncu izbranci Simona Rožmana lahko veselili. Uspelo jim je namreč zadržati četrto mesto na lestvici, ki jim zagotavlja igranje v 1. krogu kvalifikacij konferenčne lige.

Na pomoč jim je namreč priskočila Mura, ki je sredi Kopra slavila z 2:1 ter tako "kanarčkom" preprečila pot v Evropo.

Domžalčani so tako na koncu zbrali 52 točk, toliko kot Mura,  vendar je imela slednja slabše razmerje v medsebojnih tekmah. Pa ne glede zmag in porazov, na koncu je namreč v prid Domžal odločilo več zadetkov v gosteh.

Koper je prvenstvo končal na šestem mestu s 50 točkami, Radomlje, veliki hit spomladanskega dela, pa so bile na koncu sedme s 44 točkami.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Grof 18:45 21.maj 2023.

    Ibrićić, pravzaprav oba nagnat z brco v rit čez Kolpo od koder sta prišla , južnjačka fuzbal mafija nima kaj iskat v Sloveniji

  • Avatar Suli
    Suli 18:21 21.maj 2023.

    In sledila bo ......🤔

  • andrej084 12:37 21.maj 2023.

    Bosynsko-hrvasko-srbska liga v kateri igrajo redki domači ogralci. Taki in podobni incidenti me prepričujejo, da je moje mnenje pravilno. Predsednik pa Radenko...

Sorodne novice