Šport > Nogomet
33 ogledov

Nori večer Super Maria: "pretepel" steno, nato k bivši

Balotelli Češka Italija kvalifikacije za SP svetovno prvenstvo Praga Youtube
To je bila še ena nora noč v življenju Maria Balotellija. Napadalec italijanske reprezentance je v Pragi dobil resda strogo dosojen rdeči karton, se po otročje znesel nad tunelom, ki vodi v slačilnice, nahrulil italijanske novinarje, nato pa z nasmeškom na obrazu pristal v Milanu, kjer ga je pričakala njegova "bivša". Da, vse to v le nekaj urah.

Mario Balotelli je v drugem polčasu tekme med Češko in Italijo v Pragi dobil dva hitra rumena kartona (v razmaku treh minut) in moral z igrišča. Po dolgotrajnem prerekanju z glavnim sodnikom, Norvežanom Sveinom Oddvarjem Moenom, je moral pri rezultatu 0:0 zapustiti zelenico, po trepljaju selektorja Cesareja Prandellija pa je jezo nenadoma otročje sprostil nad tunelom, ki vodi v slačilnice.

Azzurri so predvsem po zaslugi vratarja Gianluigija Buffona na koncu vseeno ohranili mrežo nedotaknjeno in osvojili pomembno točko, Balotelli pa se je med sprehodom skozi mešano cono po tekmi jezno odzval na vprašanje, če je s komolcem res zadel nasprotnika, zaradi česar mu je Oddvar Moen pokazal drugi rumeni karton.

"Morate si še enkrat ogledati posnetek!" je italijanskim kolegom zabrusil napadalec AC Milana, ki je nato jezo stresel tudi na Twitterju: "Pišite kar hočete, ampak na pokalu konfederacij navijajte za kakšno drugo državo, to vam pravim iz srca. Še enkrat si dobro poglejte tekmo, celo."

Tolažbo našel v objemu "bivše"

Turbulentnega večera pa s tem še ni bilo konec − na letališču Malpensa v Milanu ga je pričakala Fanny Neguesha, njegovo očitno ne več bivše dekle, s katero je okorg pol treh zjutraj tudi odšel na eno zadnjih skupnih prenočitev, preden bo z reprezentanco odletel na pokal konfederacij, ki se v Braziliji začne 15. junija.

Balotelliju se je po poročanju dnevnika La Gazzetta dello Sport med fotografiranjem z navijači na obraz celo vrnil nasmešek, po tretji uri pa je na Twitterju svojim sledilcem sporočil: "Lahko noč."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.