Šport > Nogomet
6651 ogledov

Norija v Splitu, neverjeten gol za zmago

Karlo Letica twitter
V Dalmaciji imajo novega velikega junaka.

V 25. kolu hrvaškega prvenstva je najprej šok doživel Dinamo, ki ga je na njegovi zelenici s 4:1 premagala Lokomotiva, gre sicer za klub, ki mu mnogi očitajo, da je le druga ekipa zagrebškega velikana, blizu slabe volje pa so bili tudi navijači dalmatinskega ponosa. Hajduk je namreč doma izgubljal z 1:2, uspel izenačiti, v zadnjem napadu na tekmi pa je vse tri točke 'bilim' prinesel vratar.

"Videl sem, da je sodnik že dal piščalko v usta, a nato dovolil zadnji napad. Čestitam Hajduku, žal pa mi je mojih fantov, ki so se res trudili," je po koncu tekme dejal trener Istre Darko Raić-Sudar.

Enaindvajsetletni dvometraš Karlo Letica, ki si ga po zapisih v številnih medijih želijo v svoje vrste zvabiti pri madridskem Realu, je v zadnjem domačem napadu zapustil svoja vrata in krenil v napad. Gostujoči branilci so še uspeli izbiti žogo, a le do Zvonimirja Kožulja, ki je okroglo usnje znova poslal proti petercu, kjer ga je z glavo pričakal Letica in zadel za končnih 3:2 ter poskrbel za norišnico na Poljudu.

Z zmago se je Hajduk Dinamu približal na šest točk zaostanka.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.