Šport > Nogomet
2540 ogledov

Nov kadrovski pretres v Stožicah?

Igor Bišćan Igor Bišćan.
V taboru ljubljanske Olimpije se bodo morda zgodile pomembne spremembe.

Olimpija je po treh remijih v zadnjih štirih kolih ogrozila svoje mesto na vrhu prvenstvene lestvice, Maribor za večnimi rivali zaostaja le še točko.

Olimpija Gorica Prva liga TS Šport Mariborčani slavijo goriškega vratarja

Čeprav je strateg zeleno-belih Igor Bišćan v letošnji sezoni deležen številnih pohval, pa naj bi bil njegov status trenutno močno ogrožen.

Viole NK Maribor Olimpija Ljubljana Pokal Slovenije Ljudski vrt Prva liga TS Šport Mariboru in Olimpiji nova kazen

Sportske Novosti so razkrile, da je predsednik Olimpije Milan Mandarić službo glavnega trenerja ponudil nekdanjemu hrvaškemu reprezentantu Zvonimirju Soldu. Slednji, ki je v preteklosti vodil Dinamo Zagreb in Köln, od lani pa kot pomočnik dela na Kitajskem, je ponudbo Ljubljančanov zavrnil.

Na začetku tedna je na morebitno Bišćanovo menjavo namignil tudi portal 24ur. Po poročanju slednjega je Mandarić po nedeljskem remiju z Gorico (0:0) stopil v stik s Slavišo Stojanovićem. Nekdanji prvi mož stroke pri Domžalah, Celju, Crveni zvezdi, Liersu, Changchung Yataiju, Rigi in Sloveniji bi lahko kmalu zamenjal nekdanjega branilca Liverpoola, trdi 24ur, ki se sklicuje na zanesljive vire.

Bišćan je sicer zelo priljubljen pri igralcih Olimpije, svojo naklonjenost so mu večkrat pokazali tudi ljubljanski navijači. Toda Mandarić je v preteklosti že znal presenetiti s hitrimi trenerskimi rošadami.

Tim Voden NK Ankaran Spektakularno Šport Za Ankaran zadel kot Cristiano Ronaldo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.