Šport > Nogomet
30 ogledov

Nov navijaški obračun

Sevilla navijači EPA
Glavno mesto najbolj južne španske pokrajine Andaluzije je bilo znova prizorišče pretepa med navijači različnih nogometnih moštev.

Tokrat so si v lase skočili privrženci Juventusa ter domače Seville, rezultat pa so trije ranjeni, od tega eden huje, saj jo je skupil s hladnim oziroma ostrim orožjem.

Po poročanju policije so se navijači stepli v nekem lokalu v središču Seville. Poškodovani navijač je 25-letni Italijan, ki se zdravi v bolnišnici, na mestu nočnega dogodka pa je medicinsko osebje oskrbelo še enega državljana Belgije ter enega pristaša domače Seville.

Problematični Andaluzijci

Sevilla je trenutno med najbolj nevarnimi kraji v Evropi, kar se tiče spopadov med navijači. V zadnjih dveh mesecih je to že tretji incident; konec septembra so domači navijači napadli privržence Olympique Lyona, nekaj tednov nazaj pa so po mestu razgrajali in se tepli tudi ultrasi zagrebškega Dinama.

Sevilla in Juventus se bosta v petem krogu evropske Lige prvakov srečala danes ob 20.45.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.