Šport > Nogomet
6090 ogledov

Nov posnetek strmoglavljenja: Pilot preprečil še večjo katastrofo

Leicester City
Pojavil se je nov posnetek strmoglavljenja helikopterja Leicesterovega lastnika.Strokovnjaki menijo, da se je bilo padcu nemogoče ogniti.

Angleški The Sun je objavil nov ekskluziven posnetek strmoglavljenja helikopterja v Leicesteru, v katerem je umrlo pet ljudi, med drugimi tudi lastnik nogometnega kluba Leicester City, Vichai Srivaddhanaprabha.

rože sožalje leicester city žalovanje Konec ugibanj Šport "Svet je izgubil velikega moža"

Posnetek prikazuje trenutek vzleta s sredine igrišča King Power stadiona ter kako neobičajno dolgo je trajalo njegovo vzletanje in nato kako se na določeni višini začne helikopter v zraku obračati ter nato padati.

"Šokantno je gledati kaj takega. Težave z repnim propelerjem so nočne more vsakega pilota," je povedal strkovnjak letenja, Jim Rowlands, ter dodal: "Iz česa takšnega se ne moreš rešiti. Pilot je svoje delo opravil izjemno, saj mu je uspelo helikopter umakniti s stadiona ter ga prizemljiti na mestu, kjer ni bilo nikogar."

Leicester City Video Šport Pojavil se je posnetek strmoglavljenja Leicesterovega lastnika

V strmoglavljenju helikopterja po koncu sobotne tekme Leicester Cityja in West Hama je sicer umrlo pet ljudi. Poleg Leicesterovega lastnika še nekdanja Miss Tajske Nursara Suknama, Srivaddhanaprabhin pomočnik Kaveporn Punpare, kopilotinja Izabela Lechowicz ter pilot helikopterja Eric Swaffer.

Nursara Suknama Anglija v šoku Šport V tragični nesreči umrla tudi priljubljena misica

Leicesterovi nogometaša so se v torek čustveno poslovili od svojega šefa, klub pa je že potrdil, da sobotna tekma proti Cardiff Cityju ne bo odpovedana.

leicester city jamie vardy Žalujejo Šport Leicester bo odigral prvenstveno tekmo

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.