Šport > Nogomet
26 ogledov

Novaković potreboval le 10 minut

milivoje novaković Twitter/NK Maribor
Slovenski napadalec Milivoje Novaković je na tekmi z rezervno ekipo Maribora dosegel prvi zadetek v dresu aktualnega državnega prvaka.

Mariborčani po prekinitvi sodelovanja s hrvaškim strategom Krunoslavom Jurčićem nadaljujejo s pripravami na veliki derbi najmočnejše slovenske lige. V soboto se bosta na tekmi 24. kroga Prve Lige TS pomerili vodilni ekipi slovenskega državnega prvenstva - Maribor in Olimpija.

Vijoličasti so kljub odhodu Jurčića nadaljevali s pripravami na večni derbi, vse aktivnosti pa je vodil pomočnik Saša Gajser. Nogometaši so dopoldne opravili trening, popoldne pa je bila na sporedu tekma z rezervno ekipo slovenskega državnega prvaka. Prva ekipa je slavila z izidom 6:0, med strelce pa so se vpisali Amir Dervišević (2x), Damjan Bohar, Milivoje Novaković in Dare Vršič.

Novaković je za prvi gol v vijoličastem dresu potreboval vsega deset minut. Nogometaši so odigrali po en polčas, izjema je bil le Denis Šme, ki je odigral polnih 90 minut.

Mariborčani so po pričakovanjih že potrdili, da bo ekipo spet vodil nekdanji trener Darko Milanič, ki je na klopi državnega prvaka sedel med letoma 2008 in 2013.

 
Komentarjev 1
  • Žurnalček 18:26 03.marec 2016.

    Ne eden, dva izdajalca sta v Mariboru !