Šport > Nogomet
71 ogledov

Novica, ki bo razveselila navijače

NK Krško Saša Despot
Pri Krškem je uprava le našla skupni jezik s trenerjem Tomažem Petrovičem.

Pred nekaj dnevi so se pri Krškem odločili za razhod s trenerjem Tomažem Petrovičem, razlog naj bi bil predvsem drugačen pogled na vodenje in prihodnost kluba. "V klubu smo si prizadevali, da bi ostal, kljub temu razumemo in spoštujemo njegovo odločitev," so na začetku tedna v sporočilu za javnost zapisali pri krškem klubu. "Tako kot smo delali doslej, na dolgi rok ne gre. Takšne reči se v nogometu dogajajo," pa je takrat dejal Petrovič.

A zdaj je prišlo do preobrata, obe strani pa sta se odločili nadaljevati uspešno zgodbo. Pod Petrovičevim vodstvom, klub je prevzel januarja 2014, so si Krčani najprej zagotovili obstanek v drugi ligi, že naslednje leto pa so presenetljivo zmagali v drugoligaški konkurenci. Pred prvo avanturo v najmočnejši slovenski ligi v 93-letni zgodovini kluba je bilo le malo takšnih, ki so verjeli v obstanek Krškega med elito, a so nato Posavci zasedli celo šesto mesto.

"Iz NK Krško sporočamo, da trener krške članske ekipe ostaja Tomaž Petrovič in da nam je uspelo doseči dogovor, ki smo si ga vsi želeli," so novico potrdili v klubu.

Krško bo priprave na naslednjo sezono začelo v ponedeljek, kar nekaj nosilcev pa je klub v prestopnem roku že zapustilo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.