Šport > Nogomet
542 ogledov

Novinar, ki je oznanil prestop Mbappeja: "Sem neumen bedak"

Josep Pedrerol Reševalni pas/Twitter
S podaljšanjem pogodbe se je končala prestopna saga Kyliana Mbappeja.

Eden najboljših nogometašev na svetu Kylian Mbappe bo kariero nadaljeval v dresu Paris Saint-Germaina, čeprav je bilo v zadnjih tednih prelitega ogromna črnila o njegovi neizbežni selitvi k Real Madridu. 

Lylian Mbappe Konec sage Šport Konec ugibanj, Mbappe podpisal! Za ta klub bo igral naslednja tri leta

Gre za presenetljiv zasuk v odmevni prestopi sagi, saj sta španski nogometni velikan in Mbappe prejšnji teden uskladila podrobnosti pogodbe. Ta naj bi med drugim vključevala 130 milijonov evrov bonusa, popolno avtonomijo na področju trženja javne podobe in zelo donosno plačo.

Na podlagi teh informacij so prihod Mbappeja v Madrid oznanjali številni priznani športni novinarji, med njimi tudi Josep Pedrerol, ki se je po nepričakovanem preobratu posul s pepelom.

"Ko se je Mbappe zavezal, sem vas o tem tudi obvestil. Zagotovil sem vam, da bo igral za Real Madrid. Bedak sem. Neumnež. Ker sem ljudem verjel na besedo. Iz tega sem se nekaj naučil," je bil razočaran Pedrerol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.