Šport > Nogomet
4715 ogledov

NZS že našla Katančevega naslednika?

Srečko Katanec Wembley
Slovensko nogometno reprezentanco bo po slovesu od Srečka Katanca morda prevzel stari znanec.

Srečko Katanec je takoj po porazu z Anglijo (1:0) napovedal, da bo v nedeljo v Stožicah proti Škotski zadnjič vodil reprezentanco Slovenije.

srečko katanec selektor slovenija anglija Katanec Šport Katanec: "V nedeljo bo moja zadnja tekma"

V slovenskih medijih so se že pojavile različne informacije o možnem nasledniku, kandidatov naj bi bilo kar nekaj. Po poročanju Sportala bi se lahko na klop vrnil strokovnjak, ki je na sončni strani Alp že spisal velike uspehe z izbrano vrsto.

"Po naših informacijah se predsednik NZS Radenko Mijatović, ki ga je Katanec o svoji nameri obvestil že pred časom, že nekaj časa resno spogleduje z imeni, ki bi ga lahko nasledili. Med drugim naj bi se že nekajkrat pogovarjal z Matjažem Kekom, ki je Slovenijo popeljal na svetovno prvenstvo 2010 in je verjetno prvi favorit javnosti," so zapisali pri omenjenem portalu.

papirnato letalo Wembley Spektakularno Šport Najglasnejšega aplavza na Wembleyu ni dobil nogometaš

Poleg Matjaža Keka, ki v zadnjih letih zelo uspešno vodi hrvaškega prvaka Rijeko, se omenja še nekaj imen. Dosedanji pomočnik Katanca Tomaž Kavčič je prav tako eden od kandidatov, od domačih trenerjev velja izpostaviti Darka Milaniča, ki trenutno vodi Maribor.

Komentarjev 1
  • marialorca 07:46 07.oktober 2017.

    Matjaž Kek, Darko Milanič, Ante Šimundža .... Odlično funkcionirajo na DELOVNIH mestih v klubih, kjer se DELA; reprezentanca potrebuje "bleferja", ki naredi rezultate, ko ZARES dela v nogometu samo 5 tednov v letu.