Šport > Nogomet
24 ogledov

O prestopu: Nekaj se dogaja

Domen Črnigoj Luka Koper Katarina Ponjavić
"Do konca poletnega prestopnega roka sta še dobra dva tedna in lahko potrdim, da se določene stvari v zvezi z morebitnim prestopom dogajajo," je razkril Koprčan Domen Črnigoj.

"V minulih sezonah smo bili znani kot eno najboljših obrambnih moštev v ligi. Trenutno nam razplet dogodkov ne gre na roko. Na vsaki tekmi prejmemo najmanj en zadetek, kar je znak, da je potrebno nekatere stvari popraviti. Čim prej moramo ujeti zmagovalni ritem in se približati tekmecem. Dve ali tri zaporedne zmage bi nas tudi psihološko dvignile," je po visokem porazu v Stožicah (1:4) povedal koprski vezist Domen Črnigoj, ki upa, da bodo rumeno-modri čim prej ujeli zmagovalni ritem.

"Še vedno čutimo posledice izpada iz Evrope, podobno pa se nam je dogajalo tudi lani. Smo profesionalci in to je del našega življenja, zato se moramo hitro pobrati. Proti Mariboru smo potrdili, da se lahko maksimalno osredotočimo na prvenstvene tekme, in takšen pristop bi morali ponavljati."

Eden izmed nosilcev igre koprskega moštva ne skriva, da resno razmišlja o selitvi v drugo okolje: "Do konca poletnega prestopnega roka sta še dobra dva tedna in lahko potrdim, da se določene stvari v zvezi z morebitnim prestopom dogajajo. Upam, da se bo vse razpletlo na čim boljši način, kar pomeni, da bi odšel iz Kopra, vendar je vse še odprto."

"Ne obremenjujem se preveč z dogajanji okrog prestopa, temveč vse skupaj jemljem kot dodatno motivacijo. Že drugo leto zapored sem nekako blizu odhoda, vendar sem še vedno član Kopra. Z glavo sem maksimalno osredotočen na trdo delo. Prepričan sem, da bo enkrat že napočil čas za ta prestop," je zaključil Črnigoj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.