Šport > Nogomet
281 ogledov

Ob izločitvi Uniteda navdušil s slavjem

Bristol City
1/8
Nogometaši Bristol Cityja so v četrtfinalu angleškega ligaškega pokala šokirali Manchester United.

V zadnjih trenutkih tekme med Bristol Cityjem in Manchester Unitedom je Korey Smith poslal žogo med nogama vratarju rdečih vragov Sergiu Romeru in zadel za 2:1. Drugoligaš je tako poskrbel za prvovrstno presenečenje, scene ob in po zadetku pa so bile neverjetne.

Trener domačih Lee Johnson je bil med mnogimi, ki so navdušili Britance s svojo proslavo. Ob golu je stekel ob avt črti in objel prvo osebo, ki se mu je znašla na poti. To je bil mladi pobiralec žog Jayden Neale. "Nisem vedel, kaj naj storim. Želel sem steči na zelenico, a sem se zavedal, da tega ne smem storiti. Izjemno je bilo videti obraze pobiralcev žog, z nekom sem pač moral deliti svoje veselje," je dejal Johnson.

Po zadnjem sodnikovem žvižgu so gledalci vdrli na zelenico, domači nogometaši pa so ostali na njej in z navijači proslavili nepričakovan uspeh.

"Domača zmaga nad Manchester Unitedom je zgodovinska. Ta zadetek Koreyja Smitha bo ostal v spominu mnogih generacij. Če ste Bristol City lahko United premagate le, če vsak igralec oddela posel za osebo in pol. Ti nogometaši bodo vseskozi povezani s temi scenami," je še dodal trener.

Alvaro Morata Chelsea Bournemouth Morata Šport Ne boste verjeli, zakaj bo moral izpustiti tekmo

Ta je na poti do polfinala s svojo elipo izločil že štiri premierligaše, poleg Uniteda še Watford, Stoke City in Crystal Palace, zadnjo oviro na poti do finala na slovitem Wembleyju pa bo v dveh tekmah zdaj predstavljal Manchester City. Drugi polfinalni obračun bosta odigrala Arsenal in Chelsea.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.