Šport > Nogomet
63 ogledov

Oblak izpustil trening

Gabi Jan Oblak Atletico Madrid Bayern EPA
Slovenski čuvaj mreže se je lažje poškodoval ob koncu torkove tekme proti Bayernu.

"Vratar Atletica Madrida Jan Oblak se ni pridružil svojim igralcem na četrtkovem treningu," so zapisali pri španskem športnem mediju Marci in tako še enkrat nazorno pokazali, da je slovenski reprezentančni vratar že del elite, ki se znajde v časopisih in na spletu ob najmanjših zdravstvenih težavah.

Jan Oblak naj bi že konec tedna zaigral v španskem prvenstvu, kjer lovi rekord po najmanjšem številu prejetih zadetkov v eni sezoni. Škofjeločan je še vedno pri številki 16, rekord Francisca Liañe iz sezone 1993/94 pa znaša 18 prejetih golov v dresu Deportiva La Coruñe. Paco Liaña je v tisti sezoni prejel nagrado Zamora, ki jo dobi najboljši vratar v La Ligi, ta se zdaj nasmiha slovenskemu vratarju. V nedeljo bo Atletico gostoval pri Levanteju.

Atletico ima sicer na drugem mestu La Lige enako točk kot vodilna Barcelona, treji Real, ki se bo z rojiblancosi pomeril v finalu Lige prvakov, pa eno manj.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.