Šport > Nogomet
5808 ogledov

Oblak tik pred tem, da postane najdražji vseh časov!

Jan Oblak Atlético Madrid EPA
Slovenski reprezentančni vratar bo morda postal najdražji vratar vseh časov. Njegovi zastopniki se bodo v kratkem sestali z enim od evropskih velikanov.

Jan Oblak že nekaj sezon navdušuje v dresu madridskega Atlética. V treh letih je v vrstah Colchonerosov postal eden najboljših vratarjev v Evropi in s tem tarča najbogatejših klubov.

V preteklih mesecih so Oblaka povezovali predvsem s selitvijo v Manchester United, sedaj pa so portugalski in španski mediji razkrili, da bi se Škofjeločan utegnil preseliti drugam.

jan oblak ronaldo Izjemna čast Šport Oblak ob boku dvojice največjih

Po poročanju lizbonskega časnika A Bola se bo Oblakov agent Miha Mlakar v soboto sestal s predstavniki Paris Saint-Germaina. Španski AS je nato hitro dodal informacijo, da bo na sestanku z Mlakarjem kar pregrešno bogati predsednik PSG Nasser Al-Khelaifi. Gre pač za zelo velik posel in katarski mogotec ga očitno želi skleniti kar sam.

Oblak ima sicer z Atléticom podpisano pogodbo do leta 2021, njegova odkupna klavzula pa znaša kar 100 milijonov evrov. Ker Madridčani Slovenca nočejo prodati, bodo morali Parižani za prestop plačati omenjeno okroglo vsoto. S tem bi Gorenjec postal najdražji čuvaj mreže vseh časov!

A pri Atléticu se ne nameravajo sprijazniti z odhodom nekdanjega vratarja Olimpije. Po poročanju Marce naj bi Oblaku ponudili novo podaljšanje pogodbe (zadnjo je podpisal pred letom dni), s katerim želijo 24-letnika zadržati do leta 2024, njegovo odkupno klavzulo pa dvigniti na 150 milijonov evrov.

Karim Benzema Neymar Zgovorna primerjava Šport Tako nore so številke Neymarjevega prestopa
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.