Šport > Nogomet
83 ogledov

Oblakov agent: "Ponudba enega največjih"

jan oblak EPA
Slovenski reprezentančni vratar je po odlični sezoni tarča najbogatejših evropskih klubov.

V pretekli sezoni je Jan Oblak z madridskim Atléticom prišel v finale Lige prvakov, v La Ligi pa ob rekordno nizkem številu prejetih zadetkov ostal tik za Barcelono in Realom.

Odlična sezona Škofjeločana je še okrepila zanimanje najbogatejših klubov zanj, čeprav ni skrivnost, da je že nekaj let na radarju elitnih nogometnih kolektivov.

Mednje v zadnjih letih gotovo spada tudi Paris Saint-Germain, ki intenzivno išče vratarja, ena od možnih alternativ za vrata Parižanov je tudi Samir Handanović.

Francoski Eurosport poroča, da je PSG v zadnjih dneh poslal ponudbo za Oblaka, s katerim bi nadomestili verjeten odhod Salvatoreja Siriguja in Kevinu Trappu priskrbeli konkurenco.

Vreden je 25 milijonov

Že od lanskega prestopnega roka in sage z Davidom de Geo pa so številni Oblaka povezovali tudi z Manchester Unitedom. V letošnjih poletnih mesecih je ta zgodba znova dobila zagon, da se nekaj dogaja okrog slovenskega reprezentanta pa je potrdil tudi njegov agent Miha Mlakar.

Omenjeni zastopnik vratarja je za Goal.com potrdil, da je za njegovega varovanca ponudbo poslal "eden od petih največjih klubov na svetu". 

Mlakar je dodal še, da bo v pogajanja z morebitnimi novimi delodajalci krenil le v primeru, da se bo Atlético s snubcem predhodno dogovoril o višini odškodnine.

Oblak ima z moštvom iz španske prestolnice pogodbo sklenjeno vse do konca sezone 2020/21, njegova tržna vrednost pa po Transfermarktu znaša 25 milijonov evrov

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.