Šport > Nogomet
15 ogledov

Obupani navijači: ''Mou, pridi domov''

chelsea navijači EPA
Razočarani navijači Chelseaja so po porazu v polfinalu pokala FA proti Manchester Cityju še enkrat pokazali, kaj si mislijo o Rafaelu Benítezu, ko so s transparenti pozivali k vrnitvi Joséja Mourinha. ''Edini. Genij. Legenda'' so v čast Portugalca skandirali navijači modrih.

Trener Chelseaja Rafael Benítez je zapravil še eno priložnost, da bi pridobil simpatije navijačev modrih, ki že nekaj časa zahtevajo odhod španskega trenerja. Poraz proti Manchester Cityju v polfinalu pokala FA bo njihove zahteve nedvomno še okrepil. Prevlada Manchester Uniteda v angleški Premier ligi pomeni, da bo imel Chelsea samo še eno priložnost za osvojitev lovorike v letošnji sezoni. V polfinalu Evropske lige se bodo Benítezovi varovanci pomerili s švicarskim Baslom.

Navijači Chelseaja so med tekmo z Manchester Cityjem ponovno pozvali Joséja Mourinha, naj se vrne na Stamford Bridge. Eden izmed številnih transparentov je nosil napis ''Edini. Genij. Legenda.'', pod sliko nekdanjega trenerja Chelseaja (2004-2007) pa so Mourinha zaprosili: ''Pridi domov''.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.