Šport > Nogomet
100 ogledov

Odhaja? Cristiano za 5,4 milijona € prodaja svojo vilo!

Cristiano Ronaldo vila hiša stanovanje Madrid nepremičnina agencija
1/3
Reševalni pas/Twitter
Na spletu so se pojavile fotografije luksuzne vile z obrobja Madrida, ki je v lasti zvezdnika madridskega Reala Cristiana Ronalda. Luksuzno posestvo na zahodu španske prestolnice je očitno naprodaj, kar je še prililo olje na ogenj govoricam, da si želi Portugalec zapustiti beli balet. Vas zanima nakup nepremičnine?

Madridska nepremičninska agencija Promora je na svoji spletni strani objavila fotografije luksuzne vile, ki je v lasti Cristiana Ronalda. Posestvo, ki se razteza na kar 3000 kvadratnih metrih, je naprodaj za 5,4 milijona evrov.

Domovanje zvezdnika Real Madrida ima pet spalnic (po nekaterih informacijah tudi sedem), bazen in štiri garaže. Prihodnost portugalskega zvezdnika je v španski prestolnici že dalj časa zavita v tančico skrivnosti, potem ko je Ronaldo na začetku sezone 2012/13 izrazil svojo "žalost" in od tedaj naprej ni želel začeti pogovorov o podaljšanju pogodbe.

Pojavile so se celo govorice o povratku k Manchester Unitedu, dejstvo, da je njegovo domovanje v okrožju Pozuelo de Alarcón na zahodu Madrida zdaj naprodaj, pa bo še podžgalo špekulacije v španskih medijih.

Komentarjev 1
  • jest_ 14:49 04.junij 2013.

    7 bedrooms = pet (5) spalnic?? :)