Šport > Nogomet
22 ogledov

Odpoved tekme na katero je potoval 4.800 km

navijač, Manchester United MUST
Navijač Manchester Uniteda iz Sierra Leoneja si je želel ogledati tekmo, ki so jo nato zaradi lažnega bombnega preplaha odpovedali. A zgodba ima srečen konec.

Moses je po odpovedi nedeljske tekme med Manchester Unitedetom In Bournemouthom ostal v solzah. Dvoboj zaradi katerega je prepotoval 4.800 kilometov so odpovedali zaradi sumljivega paketa na stadionu Old Trafford. Ta se je kasneje izkazal za nenevarnega, a je bil dvoboj že prestavljen.

Nesrečnemu navijaču pa so nato na pomoč priskočili ostali privrženci rdečih vragov. Ti so zbrali denar, da bo lahko Moses podaljšal svoje bivanje v Angliji in si ogledal tekmo z Bournemouthom, ki je bila prestavljena na torek. V klubu navijačev so poskrbeli, da bo bila letalska vozovnica kupljena za kasnejši datum, želijo pa mu tudi priskrbeti vstopnico za finale FA pokala naslednji teden, ko se bo United na londonskem Wembleyju za lovoriko pomeril s Crystal Palacom.

"Bil sem tako razočaran, da sem takoj zajokal. Ljudje so pristopili do mene in me tolažili. Prišel sem iz Sierra Leoneja, da bi videl dvoboj, ki pa se ni zgodil. Prvič v življenju sem želel v živo gledati Manchester United," je svojo zgodbo začel Moses.

"Novica ga je povsem potrla. Bil je tako blizu temu, da si ogleda tekmo, nato pa ni vedel, ali bo še kdaj imel to priložnost. To so bile njegove sanje. Zdaj se trudimo, da bi naredili pravo stvar za prijatelja," je dejal podpredsednik navijaškega kluba MUST (Manchester United Supporters Trust) Ian Stirling.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.