Šport > Nogomet
12 ogledov

Ogorčeni Mourinho: "Zasluženo smo izgubili"

Jose Mourinho Real Madrid Getafe EPA
Real Madrid v letošnjo sezono ni krenil najbolje. Po remiju z Valencio in porazu z Barcelono je prišel še šokantni poraz na mini mestnem derbiju proti Getafeju. Jose Mourinho nad porazom, glede na to, kar je videl na zelenici, ni bil presenečen.

"Povsem zaslužena zmaga Getafeja. Bili smo obupni. Rezultat me ne preseneča, glede na to, kar sem videl na zelenici," je po prvem prvenstvenem porazu proti Getafeju v letošnji sezoni španskega prvenstva španskim novinarjem dejal strateg Real Madrida Jose Mourinho. "Naša igra je bila nesprejemljiva, negledljiva," je nadaljeval ogorčeni Portugalec, ki mu Barcelona po zgolj dveh kolih beži že za pet točk: "Lahko bi zaostajali že za šest točk, če bi izgubili prvo srečanje proti Valencii, a takrat smo dobili točko, ker smo več naredili v želji po zmagi. Proti Getafeju smo zasluženo izgubili."

Mourinha čaka še veliko dela, če bo želel igro Reala spraviti na raven iz prejšnje sezone. Barcelona na drugi strani ne popušča, čeprav tudi Katalonci na gostovanju pri Osasuni niso blesteli (2:1), in s pridom izkorišča spodrsljaje gorečih tekmecev iz prestolnice. "Danes se želim le pogovoriti z igralci. V slačilnici so vsi pošteno besni. Tukaj tudi jaz ne morem ničesar napraviti. Še enkrat ponavljam, danes smo izgubili zasluženo," je priznal Mourinho, ki bo morda s prihodom Luke Modrića le uspel strniti vrste svojega moštva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.