Šport > Nogomet
48 ogledov

Navijač s kijem v roki obiskal Olimpijo

NK Olimpija NK Maribor Anže Petkovšek
Olimpijo je na medijskem terminu pred pokalno tekmo z Mariborom šokiral navijač, ki je na prizorišče druženja z novinarji prinesel bejzbolski kij.

Slovenski državni prvak je pred povratno pokalno tekmo z Mariborom, na kateri bo branil gol prednosti z domačega terena (2:1), organiziral medijski termin, katerega se je udeležil tudi navijač, ki je s seboj prinesel kij.

 ''Res je prišel. Rekel je, da se je samo šalil, ampak nam se ta šala ni zdela smešna,'' je za zurnal24.si povedal Tilen Trotovšek, direktor za komunikacije in marketing ljubljanskega kluba.

Po navedbah nekaterih slovenskih medijev je neznanec želel obračunati z Blessingom Elekejem, domnevnim krivcem za krizo Olimpije. V taboru slovenskega prvaka tega neposredno niso potrdili, so pa povedali, da se je navijač kasneje fotografiral skupaj z nogometaši.

''Nekaj v tem smislu,'' je na vprašanje glede Elekeja odvrnil Trotovšek in dodal: ''Vprašal sem ga, kaj se gre, pa je odvrnil, da se šali. Potem se je usedel v bližnji lokal in se ves nasmejan slikal s trenerjem in igralci. Neumno vse skupaj,'' 

Dogodek je minil brez večjih nevšečnosti, zato o tem, da bi na pomoč poklicali policijo, niso razmišljali. ''Ne. Je bila pa precej neslana šala, da prileti v gručo novinarjev. Morda je šel v lokal in je opazil, da imamo medijski termin,'' je naključnost navidezno premišljenega dejanja še izpostavil Trotovšek.

 
Komentarjev 3
  • Bethesda 12:47 14.april 2017.

    A ni to ta, ki je jokal na Jesenicah, ko so mu na hokejski tekmi nasprotniki vzeli zastavo.

  • patrijarh 14:22 11.april 2017.

    bolš bi blo,da bi prnesu drevo za o...o.

  • Avatar Leon
    Leon 14:19 11.april 2017.

    To z bejzbolkami je stara zgodba iz Maribora .