Šport > Nogomet
24 ogledov

Olimpija z novo mlado močjo

Daniel Avramovski Olimpija Ljubljana SPS/Olimpija Ljubljana
Ljubljanski prvoligaš je v svoje vrste privabil mladega Makedonca.

Slovenski nogometni prvak Olimpija Ljubljana je na spletni strani potrdil prestop 21-letnega Daniela Avramovskega, mladega makedonskega reprezentanta, ki je bil nazadnje član Crvene zvezde oziroma OFK Beograd, kamor je bil posojen. Napadalno usmerjeni vezist je podpisal triinpolletno pogodbo.

Ob podpisu pogodbe z Olimpijo je Avramovski povedal: "Res sem presrečen, da sem prišel v Ljubljano in izjemno zadovoljen ob prestopu. Zdaj moram dokazati, da sem si to res zaslužil."

Z mlado reprezentanco že zablestel

"V svoje vrste smo zvabili izjemno nadarjenega mladega nogometaša. Odlikuje ga odlična igra z levo nogo, dober je ob prekinitvah. Pomembno je tudi, da ima močan značaj in da je pripravljen na delo in napredek, ki ga lahko popelje visoko, na sam evropski vrh," je povedal športni direktor NK Olimpija Ranko Stojić.

Avramovski velja za enega večjih upov makedonskega nogometa. Poleti ga z mlado reprezentančno selekcijo čaka nastop na evropskem prvenstvu, kamor se je Makedonija uvrstila iz težke kvalifikacijske skupine s Francijo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.