Šport > Nogomet
150 ogledov

Olimpija z novo močjo

Issah Abass SPS/Olimpija Ljubljana
Olimpija iz Ljubljane je v svoje vrste pripeljal novega nogometaša.

Ljubljančane je okrepil 18-letni ganski krilni igralec Issah Abass, so sporočil iz ljubljanskega kolektiva. Abass je podpisal triinpolletno pogodbo.

"Veseli nas, da smo v svoje vrste pripeljali nogometaša, ki tako po človeški kot nogometni plati ustreza vsem našim zahtevam in pričakovanjem. Gre za zelo nadarjenega fanta, ki je s svojo kakovostjo in neverjetno predanostjo že pri rosnih 17 letih dobil priložnost zaigrati za mladinsko gansko izbrano vrsto (U-20), ki velja za eno od najboljših na svetu v omenjeni starostni kategoriji. To je profil nogometaša, ki smo ga iskali - hitrost, agresivnost, odlična tehnična podkovanost, močan strel in zmagovalna miselnost so le nekatere od mnogih pozitivnih značilnosti Issaha Abassa. Navsezadnje pa je potrebno poudariti, da je bil pri nas na preizkušnji slabih 14 dni in v tem času odigral tudi zahtevno prijateljsko srečanje proti močnemu italijanskemu prvoligašu Chievu v Veroni, kjer je le potrdil svoj razkošen talent. S pravim odnosom do dela bo za nas predstavljal veliko okrepitev," je dejal športni direktor zeleno-belih Ranko Stojić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.