Šport > Nogomet
11 ogledov

Owen bi žogo zamenjal za konje

Odkar je lani prestopil v Manchester United je na 23 tekmah zadel le štirikrat.
1/20
Žurnal24 main
Kje so časi, ko je Michael Owen navduševal v dresu Liverpoola! Ko je leta 2004 prestopil v Real Madrid, je šlo počasi vse navzdol. Zdaj je znova poškodovan in razmišlja o koncu kariere.

Michael Owen, angleški nogometaš in član Manchester Uniteda, je namignil, da bo razmislil o koncu svoje nogometne poti, če mu moštvo iz Manchestra ob koncu sezone ne bo ponudilo nove pogodbe. Nekdanji član Liverpoola, Real Madrida in Newcastle Uniteda je trenutno poškodovan in že nekaj časa ni v načrtih trenerja Alexa Fergusona. Moštvu se je danes 31-letni napadalec pridružil lani, pogodba pa se mu izteče po koncu letošnje sezone.

Odkar je lani prišel na Old Trafford, je začel le šest ligaških tekem, s prihodom in dobrimi igrami mehiškega napadalca Javierja Hernandeza pa je izgubil še tistih nekaj minut, ki mu jih je namenjal Ferguson. "Z veseljem bi ostal v klubu, vendar trener odloča o moji prihodnosti. Sam še lahko zabijam gole in rad bi ostal v klubu, kot je United," je za angleški The Sun dejal Owen.

Ne želim igrati v manjšem klubu, kot je Manchester. To bi bil korak nazaj v moji karieri.
Michael Owen
"Ne želim igrati v manjšem klubu, kot je Manchester. To bi bil korak nazaj v moji karieri. S svojim načinom igre se težko znajdem v majhnih klubih. Že res, da bi več igral in dosegal več golov, a bi tudi manj užival. Bil sem dobro pripravljen, vendar so spet prišle poškodbe," pa je o možnostih za prihodnost spregovoril nekdanji ljubljenec navijačev Liverpoola.

Owen že zdaj razmišlja o tem, kaj bo počel po koncu svoje nogometne kariere. Veliko zanimanje kaže za dirke s konji, zanima ga predvsem dresura in treniranje konjev. "Dirke s konji bodo zmeraj velik del mojega življenja," pa so besede enega najboljših angleških napadalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.