Šport > Nogomet
26 ogledov

Özil razkril novo taktiko Reala

mesut ozil EPA
Nemški vezist pri Realu Madridu Mesut Özil pod taktirko novega trenerja Carla Ancelottija napoveduje bolj atraktivno igro belega baleta.

"Nič več ne bo razbijanja igre, čakanja na protinapade in statične igre z žogo, ki jo je gojil Jose Mourinho," je na novinarski konferenci v Madridu dejal Mesut Özil, ki pričakuje, da bo pod vodstvom novega trenerja Carla Ancelottija bolj kreativen.

"Povečali bomo posest žoge v svojih nogah, igra bo hitrejša" je prepričan 24-letni Nemec, ki je dodal, da Ancelotti natanko ve, kaj želi.

Po odhodu Gonzala Higuaina v Napoli naj bi priložnost za dokazovanje dobila Alvaro Morata in Jese Rodriguez, je prepričan napadalec Karim Benzema. "Pripravljena sta, zato je lahko pred njima bleščeča sezona," pravi 25-letni Francoz, ki ne more prehvaliti angažiranosti nekdanjega zvezdnika belega baleta Zinedina Zidana, ki se v klubu odlično razume prav z vsemi. "Vseskozi deli nasvete in svoje izkušnje. To je pomembno, saj je osvojil praktično vse, kar se osvojiti da," pojasnjuje Benzema.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.