Šport > Nogomet
64 ogledov

Pahor končal ugibanja medijev

borut pahor Facebook
Predsednik države Borut Pahor je pred šestimi leti obljubil, da bo nogometašem očistil kopačke, če se bodo uvrstili na svetovno prvenstvo. Obljuba spet velja.

Takratni predsednik vlade Borut Pahor je leta 2009 izpolnil svojo obljubo in fantom slovenske nogometne reprezentance po uvrstitvi na SP 2010 zloščil kopačke. 

Šest let kasneje bo odločitev o potniku na naslednje veliko tekmovanje spet padla v Ljudskem vrtu, slovenski reprezentanti pa bodo imeli na tekmi, na kateri lovijo zaostanek iz Ukrajine (0:2), še dodatno motivacijo.

''Obljuba,'' je videoposnetku izpred šestih let pripisal Pahor.

O tem, ali bo slovenski predsednik poskušal na podoben način motivirati varovance Srečka Katanca, so se že pred prvo tekmo spraševali tako slovenski kot ukrajinski mediji. Odgovor je tu.

[OBLJUBA] #srcebije #kopacke #krtaca

Posted by Borut Pahor on 17. november 2015
Komentarjev 5
  • antitrust 17:27 17.november 2015.

    hahaha

  • Lavdan 14:23 17.november 2015.

    Predlagam mu, da za trening svojim podrejenim očisti čevlje. Menda je s kotalkami treniral v svoji pisarni, da se je lahko pripeljal na podelitev priznanja.Pravijo da gre starim na otročje, ampak zanj je kar malo zgodaj.

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 13:53 17.november 2015.

    Moj"dragi"precednik,največ za državo narediš,če se odpraviš s smetarskim avtom na deponijo in se tam zakoplješ,saj,kakor vem ti to delo ni zuje,kakor ti ni tuje tudi,košnja,šlosarstvo,kotalkanje,spodbujanje maturantov in ne nazadnje si delal vse sorte za lastno promocijo,ki je mimgrede slaba in ...prikaži več bebava.Za državo in državljane nisi naredil ničesar in to od izvolitve dalje,in kakor zgleda,do konca svojega mandata ničesar tudi ne boš.V glavnem si ena velika sramota za našo državo in državljane,in upam,da malo razmisliš o tem in ukrepaš hitro,da se konča ta sramota in neučinkovitost.