Šport > Nogomet
26 ogledov

PepsiCo. se je opravičil Ronaldu

cristiano ronaldo pepsi Youtube
Ameriško podjetje PepsiCo. se je opravičilo Cristianu Ronaldu, ker je pred tekmo Portugalske in Švedske objavilo neprimeno oglasno sporočilo.

PepsiCo., eno največjih svetovnih podjetij v proizvodnji hrane in pijače, je sprožilo val ogorčenja v domovini Cristiana Ronalda, ko je pred povratno tekmo dodatnih kvalifikacij za SP 2014 med Portugalsko in Švedsko v javnost lansiralo svojo provokativno oglasno kampanjo.

Pepsi je na socialnem omrežju Facebook objavil fotografije lutke oblečene v dres Cristiana Ronalda, ki leži na železniških tirnicah. Oglasna kampanja je vključevala tudi fotografije lutke prebodene z iglami, na eni izmed slik pa je glavo lutke nadomestila prazna pločevinka Pepsija.

''Športa ali tekmovalnega duha ne bi nikoli želeli prikazovati v negativni luči. Obžalujemo, če smo z objavo užalili ljudi; objave smo nemudoma odstranili,'' so sporočili iz ameriškega podjetja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.