Šport > Nogomet
234 ogledov

Pérez: Ne morem si zamisliti La Lige brez Barçe

Florentino Perez
Prvi mož madridskega Reala verjame v ohranitev ozemeljske celovitosti Španije in ostanek Barcelone v okvirih elitnega španskega tekmovanja.

Predsednik španskega športnega velikana Reala iz Madrida Florentino Pérez je v pogovoru za spletno izdajo časnika El Español dejal, da si Španije ne predstavlja brez Katalonije in elitne španske nogometne lige brez Barcelone.

"Ne morem si zamisliti Španije brez Katalonije in španske La Lige brez Barcelone. Zaskrbljen sem zaradi trenutnih političnih razmer v svoji državi, a verjamem vladi in strankam. Prepričan sem, da bodo našli ustrezno rešitev," je za spletno izdajo omenjenega časnika med drugim dejal Pérez.

Predsednik La Lige Javier Tebas je zavoljo političnih razmer v Kataloniji začasno prestavil pogajanja za trženje televizijskih pravic za elitno špansko ligaško nogometno tekmovanje na mednarodni sceni, po njegovem mnenju pa bi - v primeru morebitnega odhoda Barcelone iz španske lige - ta bržkone izgubila od 20 do 25 odstotkov svoje vrednosti.

Luka Dončić Real Madrid Predsednik Šport "Dončića bomo poskušali pregovoriti"

Zidane z enakimi željami

Nogometni velikan iz Barcelone je že pred časom izrazil željo, da bi še naprej nastopal v španski ligi, to odločitev je podprl tudi francoski trener na klopi madridskega Reala Zinedine Zidane

Sloviti "Zizou" si ne predstavlja La Lige brez klasičnega nogometnega spopada med Realom in Barcelono, ki je po številnih kriterijih ena najbolj gledanih tekem na svetu, prek televizijskih ekranov si jo ogleda tudi do 650 milijonov gledalcev.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.