Šport > Nogomet
19 ogledov

Po Brečku za maškare v težavah še en kozliček

Kevin Pezzoni Papiss Demba Cisse EPA
Kaj je z nogometaši Kölna in pustnim časom? Potem ko je slovenski reprezentant Mišo Brečko pijan zapustil klubsko zabavo in z avtomobilom zavil na železniške tire, se je v težavah po pustnem rajanju zdaj znašel še njegov soigralec Kevin Pezzoni, ki mu je neznanec zlomil nos.

Kevinu Pezzoniju, 22-letnemu nogometašu Kölna, je neznanec na pustnem karnevalu v Hürthu (blizu Kölna) zlomil nos. Medtem ko je Pezzoni mirno večerjal s svojo izbranko, je k njuni mizi pristopil neimenovan "navijač" in nogometaša udaril v obraz. Po prihodu v bolnišnico se je izkazalo, da ima Pezzoni zlomljen nos, zaradi česar bo potreboval celo operacijo.

Brečko z 1,6 promila vozil po tračnicah
O Brečku: ko pade "jermen dol"
Brečko na seznamu za Škotsko, Stojanović: "Ne bi bil preveč kritičen"

Kako dolgo bo branilec Kölna odsoten, še ni znano. "Samo stal sem tam, ko me je nekdo udaril v obraz," je Pezzoni povedal lokalnemu časniku Express. Kölnov trener Stale Solbakken je za Bild povedal: "Kevin ni pil alkohola. Bil je izzvan."

Po besedah Pezzonijevega očeta Franca bi moral reagirati tudi klub, saj je bil udarec, kot kaže, povezan s slabimi predstavami na igrišču, kjer se bodo Kölnčani letos očitno borili za obstanek. "Klub mora reagirati. Nasilje je šlo že predaleč," je dejal Franco Pezzoni.

Kako dolgo bo branilec Kölna odsoten, še ni znano. "Samo stal sem tam, ko me je nekdo potisnil s hrbta. Potem pa me je udaril v obraz," je Pezzoni, ki naj ne bi bil pod vplivom alkohola, povedal lokalnemu časniku Express.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.