Šport > Nogomet
1918 ogledov

Po brutalnem zlomu noge: To ni bil rdeči karton

Harvey Elliott Leeds Liverpool EPL Epa
Mladenič stopil v bran svojemu krvniku.

Liverpool je konec tedna s 3;0 v gosteh premagal Leeds, bolj kot rezultat pa je dvoboj zaznamovala huda poškodba izjemno nadarjenega Harveyja Elliotta. Osemnajstletnik je po naletu Pascala Struijka v 60. minuti dvoboja utrpel težek zlom noge, sodnik Craig Pawson pa je takoj izvlekel rdeči karton. Poškodba je bila tako huda, da režiser prenosa ni želel pokazati počasnega posnetka Struijkovega starta.

Elliott je zelenico zapustil na nosilih, pri tem pa so se z aplavzom in vzklikanjem njegovega imena izkazali tudi navjači Leedsa. Na robu solz je bil tudi Struijk. Tega je v bran vzel kar Elliott.

"On ni kriv. Mislim, da to ni bil prekršek za rdeči karton. Vse skupaj je bila na koncu bizarna nesreča, ampak takšne reči se dogajajo v nogometu. Vrnil se bom še močnejši. Stoodstotno. Hvala vsem za podporo," je iz bolnišn ce sporočil Elliott.

Ta se je izkazal še z eno potezo. V bolniški sobi je namreč naletel na fanta, ki jo je prav tako skupil pri igranju nogometa. "Moj sin si je danes popoldne zlomil roko pri nogometu. In kdo zasede posteljo ob njem? ... Harvey Elliott in njegova družina. Podaril mu je svoj dres s tekme in kopačko. Sin je zdaj vzhičen," je zapisal oče slednjega.

Komentarjev 1
  • Brian_Pittman 11:33 14.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦