Šport > Nogomet
6 ogledov

Po nekdanjem članu Reala še brat iz Barcelone?

David Babunski Barcelona Wikipedia
Olimpija se zanima za prestop Davida Babunskega, katerega brat Dorian je že nekaj časa v taboru "zmajev".

Pred časom se je za štirimesečno preizkusno sodelovanje z ljubljansko Olimpijo dogovoril mladi makedonski nogometaš Dorian Babunski, sicer nekdanji član mlajših selekcij madridskega Reala

Predsednik Olimpije Milan Mandarić je pred dnevi srbskim medijem priznal, da se slovenski državni prvaki zanimajo tudi za usluge njegovega 22-letnega brata Davida Babunskega, ki je trenutno član Crvene zvezde, kalil pa se je v Barceloni in tam zaigral tudi za B ekipo. Mandarić je namignil, da Beograjčani ne želijo izpustiti Makedonca.

Trener Zvezde Miodrag Božović je na to temo spregovoril na novinarski konferenci in demantiral Mandarićeve navedbe. "Ne vem, kdo ga noče dati. Olimpija lahko vedno pride na pogovor o prestopu, pri tem ni nobenega problema," je zatrdil Božović.

Eleke zanimiv za druge

Medtem pa je napadalec Olimpije Blessing Eleke zanimiv za druge klube. Viri iz njegove domovine so poročali celo o interesu angleškega premierligaša Watforda, že dlje časa pa naj bi Nigerijca spremljali pri Galatasarayu.

Komentarjev 1
  • Silvester Alič 17:21 22.oktober 2016.

    dokler se eleke ne bo dokazal v olimpiji ga mandarić ne bo pustil v tujino ali pač.samo mandarić bo hotel več kot 800 000 evrov.