Šport > Nogomet
192 ogledov

Po trenerju s pogodbo do 2021 še igralec

Gregor Bajde
Pri Mariborju še naprej gradijo ekipo za naslednja leta.

Slovenski nogometni prvak Maribor je podaljšal pogodbo z Gregorjem Bajdetom. Zdajšnja bi se mu iztekla maja 2018, po novem pa bo pri vijoličnih vsaj do leta 2021, so sporočili iz kluba.

Saša Gajser Zlatko Zahović Darko Milanič NK Maribor Šport Ključni mož podaljšal do leta 2021

"Gregor si je to pogodbo zaslužil, saj gre za fanta, ki je najbolj napredoval v zadnjih šestih mesecih. Je dozorel, igra na vrhunskem nivoju in pričakujem, da nadaljuje to pot," je za mariborsko spletno stran povedal športni direktor Zlatko Zahovič. Ta je pred dvema dnevoma pogodbo do leta 2021 podpisal tudi s trenerjem Darkom Milaničem.

Marcos Tavares Tavares Šport Tavares: Sem Slovenec, v Brazilijo grem samo na dopust

Bajde je sicer po podpisu novega sodelovanja dejal: "Vesel sem zaradi novega dogovora in hvaležen za zaupanje. Zadovoljen sem, tukaj se dobro počutim od samega začetka. Že ob prihodu sem imel občutek, da bo pomenil prihod v Maribor korak naprej v karieri in to se je uresničilo. Postal sem prvak, pokalni zmagovalec, bil zraven ob uvrstitvi v ligo prvakov, igral v skupinskem delu. Ponosen sem, da sem del vijol'čne zgodbe in se veselim novih izzivov. Gremo skupaj naprej, po nove podvige."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.