Šport > Nogomet
2392 ogledov

Podrobnosti o prometni nesreči slovenskega reprezentanta

prometna nesreča Aljoša Matko Vranoviči Facebook
Dva ponesrečenca v umetni komi.

Aljoša Matko, nogometaš Maribora in edini strelec slovenske reprezentance v skupinskem delu evropskega prvenstva do 21 let, ki je potekalo v Sloveniji, je bil v soboto udeležen v prometni nesreči.

"Po  prvih  ugotovitvah  z ogleda in zbranih obvestilih policistov je 21-letni voznik osebnega avtomobila znamke BMW vozil iz smeri Črnomlja proti Metliki. Zaradi neprilagojene hitrosti je v ovinku izgubil oblast nad vozilom in trčil v prednji del vozila znamke Audi, ki ga je vozil 23-letni voznik. Voznik BMW-ja je zapeljal s ceste in trčil še v travnati nasip, od tam pa je vozilo odbilo, se večkrat prevrnilo ter obstalo na strehi okoli 170 metrov od mesta trčenja," je o podrobnostih nesreče za Sportal dejala policijska inšpektorica Alenka Drenik.

Do nesreče je prišlo v soboto okoli 19.30 na cesti Črnomelj–Vranoviči pri Črnomlju, poškodovanih je bilo šest oseb. Matko, ki je sicer iz Črnomlja, ni bil huje poškodovan, najslabše pa sta jo po zadnjih informacijah odnesla 23-letnik in 25-letnik, ki sta sedela na zadnjih sedežih BMW-ja. "Po najnovejših informacijah sta utrpela hude poškodbe glave in sta v umetni komi. Njuno stanje je sicer stabilno. Voznik in sovoznik sta lažje poškodovana, po naših informacijah je pri sovozniku prišlo do zloma ključnice. Po ugotovitvah policistov so bili vsi udeleženci pripeti z varnostnim pasom," so zapisali pri 24ur.com.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.