Šport > Nogomet
1026 ogledov

"Pogovoril sem se z zdravniki, končujem kariero"

Riyad Mahrez EPA
Angleški ljubitelji nogometa so bili šokirani ob sporočilu zvezdnika.

Na uradnem facebook profilu Alžirca Riyada Mahreza, ki je bil izbran za igralca leta, ko je Leicester City senzacionalno osvojil angleško prvenstvo, se je pojavilo obvestilo, da končuje kariero. "Po pogovoru z zdravniki, sem se odločil, da ne bom več igral nogometa. Prišel je konec kariere in rad bi izrekel nekaj besed. Hvala vsem, ki ste me podpirali v teh čudovitih letih. Vedno boste v mojem srcu," je zapisano na profilu 27-letnega nogometaša.

Ta je še pred dnevi zabil izjemen zadetek proti Bournemouthu in lisicam v 97. minuti prinesel točko za remi.

Številni angleški ljubitelji in mediji so bili šokirani ob zapisu, večina pa jih je verjela, da je nekdo vdrl v facebook profil nogometaša in zapisal neresnico. Predvsem navijači Leicester Cityja so nestrpno pričakovali odziv kluba, ta pa je prišel po nekaj urah čakanja. Iz kluba so sporočili, da je res šlo za vdor na nogometašev facebook.

Mahrez je bil v zimskem prestopnem roku sicer že blizu prestopa v Manchester City, a so pri Leicestru zahtevali astronomsko odškodnino, ki jo tudi bogat klub iz Manchestra ni želel plačati. Alžirca je poteza njegovega kluba ujezila, nekaj časa je bojkotiral treninge lisic.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.