Šport > Nogomet
11 ogledov

Ponosen na igranje za Cordobo

Rene Krhin EPA
Slovenski vezist Rene Krhin ne obžaluje začasne selitve v Andaluzijo, čeprav je njegov klub izpadel iz elitne španske La Lige.

Córdoba je v zadnjem kolu La Lige izgubila na gostovanju pri Eibarju (0:3), Rene Krhin pa zaradi poškodbe ni igral. Zeleno-beli so tekmovanje končali na dnu lestvice z zgolj 20 točkami. 

V Andaluziji je Krhin nastopal kot posojen igralec Interja in bil ves spomladanski del sezone standardni član udarne postave. Večino časa je preživel na položaju defenzivnega vezista, igral pa je tudi kot centralni branilec. 

Ker se je po daljšem času vrnil v redni tekmovalni ritem, 25-letni vezist ne obžaluje selitve v Córdobo, kamor je prišel januarja. Na družbenem omrežju se je poslovil od enega arhitekturno najbolj zanimivih mest v Evropi. "Da sem prišel igrat za CCF je bila ena najboljših odločitev v moji karieri, nanjo sem ponosen," je na Twitterju zapisal vezist iz Jakobskega Dola.

Krhin se v Inter ne bo vrnil. Pri Córdobi se je posoja iztekla tudi Faustu Rossiju, ki ga je v Andaluzijo poslal Juventus. Krhin je izrazil željo, da bi ostal v Španiji, nekaj zanimanja zanj pa so pokazali tudi angleški klubi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.