Šport > Nogomet
7795 ogledov

Popotresni sunki finala SP, počilo med Argentincem in Francozom

Angel Di Maria Profimedia
Norčije argentinskega vratarja Emiliana Martineza še naprej dvigujejo veliko prahu.

Deset dni po koncu finalnega obračuna na svetovnem prvenstvu v Katarju, kjer je Argentina po streljanju enajstmetrovk premagala Francijo, sta se na družbenih omrežjih sporekla Angel Di Maria in nekdanji francoski reprezentant Adil Rami.

Slednji je bil nedavno zelo kritičen do argentinskega vratarja Emiliana Martineza, katerega je zaradi neprimernih potez med in po finalu SP 2022 proglasil za "največje govno v svetu nogometa". Več o tem TUKAJ.

Adil Rami | Avtor: Epa Epa

Argentinskemu čuvaju mreže, ki je med odločilnim izvajanjem najstrožjih kazni uspel sprovocirati Francoze, kasneje pa si je v garderobi in med sprejemom v Buenos Airesu grdo privoščil Kyliana Mbappeju, je v bran stopil Di Maria.

"Dibu (Martinez op. a.) je najboljši vratar na svetu. Pojdi jokat drugam," je Ramiju zabrusil Argentinec, vendar mu Francoz ni ostal dolžan. V odgovor je prilepil kolaž fotografij objokanega Di Marie s pripisom: "Angel, me boš ti naučil?"

Martinez Messi Hude kritike Šport Padajo težke besede: "Ti si največje govno v nogometu"

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.