Šport > Nogomet
58599 ogledov

Padajo težke besede: "Ti si največje govno v nogometu"

Emiliano Martinez Profimedia
Argentinski vratar si je s prostaškim vedenjem nakopal bes nekdanjega svetovnega prvaka.

Nekdanji francoski reprezentant Adil Rami je ostro skritiziral argentinskega čuvaja mreže Emiliana Martineza zaradi dogodkov na nedavno končanem svetovnem prvenstvu v Katarju.

Brezsramno početje Šport Škandal! Po koncu finala kršena Fifina pravila, Messi nezadovoljen

Martinez, prejemnik zlate rokavice za najboljšega vratarja prvenstva, je s svojimi obrambami pridobil številne simpatizerje, a se je obenem znašel pod plazom kritik zaradi neprimernega vedenja po zmagi nad Francijo.

Argentinec je negativno pozornost pridobil z nešportnimi potezami med izvajanjem najstrožjih ob koncu finalnega obračuna med Argentino in Francijo.

Med slavnostno podelitvijo nagrad je nato šokiral z obsceno gesto, ko si je priznanje za najboljšega vratarja mundiala nastavil na mednožje. Kasneje je pojasnil, da je bila gesta namenjena sovražno nastrojenim francoskim navijačem.

Emiliano Martinez | Avtor: Profimedia Profimedia

Dogajanje se je nato preselilo v garderobo, kjer je Martinez oznanjal "smrt" Kyliana Mbappeja, iz katerega se je norčeval tudi med slavnostnim sprejemom v Buenos Airesu, kamor je prinesel lutko dojenčka, na katero je prilepil obraz najboljšega strelca prvenstva.

 | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

S temi dejanji se je vratar Aston Ville močno zamerili Ramiju, ki je Franciji pomagal do naslova svetovnega prvaka leta 2018 v Rusiji. "Martinez je največje govno v svetu nogometa," je na družbenih omrežjih zapisal Rami in dodal: "Najbolj osovražen človek."

Zverinsko Šport Poglejte, kaj so Argentinci naredili Mbappeju

Ob tem je izrazil podporo nekdanjemu reprezentančnemu kolegu. "Mbappe jih je tako travmatiziral, da so se bolj kot naslova svetovnega prvaka veselili zmage nad našo reprezentanco," je zapisal nekdanji branilec Valencie in Seville.

Prepričan je tudi, da si Martinez ne zasluži nagrade za najboljšega vratarja v Katarju. "Zlata rokavica bo morala biti njegova," je fotografiji maroškega vratarja Yassineja Bona pripisal 36-letnik.

 | Avtor: Epa Epa

Komentarjev 3
  • villa 22:20 24.december 2022.

    A te zene, starlete teh nogometasev, ocitno tako zaposlene s seboj, da tale se hlac ni uspela obleci svojemu otroku, hcerki Martineza, da paradirala okoli s plenico. Ja, to so novodobne mame. Ubogi otroci.

  • malarin 07:35 24.december 2022.

    Kako se reče po naše ? BLATO, DREK . . .

  • Avatar jezeran
    jezeran 16:29 23.december 2022.

    V športu ni prostora za taka dejanja, fifa je pokazala svoj obraz