Šport > Nogomet
27 ogledov

Poraz bi lahko odnesel Balotellija

mario balotelli EPA
Evropska tekmovanja krojijo usodo številnim nogometnim zvezdnikom. Eden takšnih je Mario Balotelli, ki bo nocoj z Manchester Cityjem lovil zadnji vlak za neposredno uvrstitev v Evropsko ligo. Meščani so v Ligi prvakov tako kot lani izpadli že v skupinskem delu.

Manchester City v 6. kolu Lige prvakov gostuje pri Borussii Dortmund, meščani pa za tretje mesto v skupini nujno potrebujejo zmago. Eden izmed nogometašev, ki bi v primeru še enega poloma razmišljal o odhodu, je Mario Balotelli. Nobena skrivnost ni, da si Italijana želijo v Milanu, čeprav je Super Mario v preteklosti zastopal barve Interja.

massimiliano allegri | Avtor: EPA EPA
Podpredsednik Milana Adriano Galliani pa ima v tem trenutku druge skrbi. ''Najprej bo potrebno ekipo zmanjšati na 26, 27 igralcev. Trenutno jih imamo 32,'' je povedal Italijan, medtem ko je trener Massimilliano Allegri dodal: ''Klub išče, vendar je odvisno od tega, kaj bo na voljo. Zagotovo ne moremo imeti 40 igralcev, ali pa bo potrebno ogranizirati dva treninga. Mario mora razumeti, da čas beži. On je igralec z izjemnim fizičnim in tehničnim talentom. Zapravil je že nekaj let svoje kariere,'' meni Allegri in dodaja: ''Nima smisla zdaj govoriti o Balotelliju, on je igralec Cityja.''

Pretekli teden se je agent Maria Balotellija Mino Raiola sestal z Robertom Mancinijem, da bi se pogovoril o prihodnosti italijanskega reprezentanta. Namen sestanka je bila tudi pomiritev napetih strasti med trenerjem in napadalcem. V upanju, da bi se odnosi izboljšali, si želi Mario več priložnosti na zelenici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.