Šport > Nogomet
30 ogledov

Balotelli ni igral, ker ni treniral dobro

mario balotelli roberto mancini EPA
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je razkril, zakaj Mario Balotelli ni zaigral na premierligaški tekmi proti Tottenhamu. Italijan, ki je nekaj ur pred tekmo popival v nekem nočnem klubu, si je kazen prislužil z neprimernim vedenjem na trenignu.

Italijanski napadalec Mario Balotelli se na tekmi Manchester Cityja in Tottenhama ni pojavil niti na seznamu Roberta Mancinija, trener meščanov pa je razkril, da Balotelli že teden dni ni treniral. ''Povedal sem mu, da je to razlog, saj tri dni ni delal dobro. Mislim, da se mora bolj potruditi. Če igralec ne dela, potem ne more igrati na takšnem nivoju. Kar počneš na treningu, počneš na tekmi, in vsakdo se mora potruditi, da izboljša predstave na treningu. Šele potem lahko igraš dobro na tekmi,'' je povedal Mancini. Balotelli je prosti čas izkoristil za popivanje s prijatelji, Mancini pa zaradi takšnega početja nima pripomb. ''Vedel je, da ne bo igral v nedeljo. Lahko počne, kar hoče,'' je dodal Italijan.

mario balotelli | Avtor: EPA EPA
Kljub manjšim nesporazumom pa stališče Mancinija, da je Balotelli izredno pomemben člen Manchester Cityja, ostaja nespremenjeno. ''Če želimo igrati s tremi napadalci, je Mario edini, ki lahko igra na levem ali desnem krilu,'' je povedal 47-letnik, ki še vedno goji zaupanje do Joea Harta, čeprav je Anglež na zadnji reprezentančni tekmi ''pokasiral'' kar štiri zadetke Zlatana Ibrahimovića. ''Joeu stoodstotno zaupam. Pred dvema letoma, ko so ljudje v vratih želeli Shaya, sem se odločil za Harta, saj sem vedel, da bo postal eden najboljših vratarjev na svetu.  Zame je prva izbira, če bo igral slabo, pa ga bom zamenjal. Nimam nobenih težav,'' je zaključil Mancini.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.