Šport > Nogomet
19 ogledov

Balotelli in Mancini v Međugorju

Mancini Balotelli Queens Park Rangers QPR Manchester City Premier League Anglija EPA
Trener angleškega nogometnega prvaka Manchester Cityja, Italijan Roberto Mancini, namerava drugič v življenju obiskati romarsko središče v Međugorju, s seboj pa bo verjetno pripeljal tudi Maria Balotellija ...

"Tistemu, ki moli, bo nebo pomagalo. Predlagal sem, da ga peljem v Međugorje, Mario je brez oklevanja pristal," je Roberto Mancini dejal glede obiska znanega hercegovskega romarskega središča, kamor naj bi ga spremljal tudi kontroverzni Mario Balotelli.

Italijanski strateg je bil v Međugorju že konec marca. Kot je takrat rekel, je molil za svojo družino in prijatelje in pa tudi za uspeh na delovnem mestu. Morda želi Mancini spremeniti vzorce vedenja pri "Super Mariu" in si pri tem pomagati s ponižnostjo, ki jo prinese obisk svetega kraja, posvečenega Devici Mariji. Zadnji incident je Italijan ganskih korenin "zakuhal" pred tekmo s Tottenhamom, ko se je do zgodnjih jutranjih ur zabaval v nočnih lokalih.

Naj spomnimo, da sta Mancini in Balotelli skupaj službovala pri Interju iz Milana, simbol lombardijske prestolnice pa je kip Device Marije na vrhu veličastne mestne katedrale.

V Međugorju sta med nogometnimi zvezdniki nazadnje največ pozornosti vzbudila Gigi Buffon in Mancini, v tajnosti naj bi k Mariji romal tudi Leo Messi, hrvaški selektor Igor Štimac pa je reden obiskovalec romarskega središča ...

Komentarjev 1
  • reddevil 01:12 14.november 2012.

    Baloteliju tudi Marija ne more pomagat!