Šport > Nogomet
13 ogledov

Mancini: ''Za poraz krivite mene''

roberto mancini EPA
Trener Manchester Cityja Roberto Mancini meni, da je potrebno krivdo za poraz sinjemodrih v tretjem kolu lige prvakov pripisati njemu. Aktualni prvaki angleške premier lige imajo po treh tekmah na svojem računu eno samo točko, zato jim grozi drugi zaporedni izpad v skupinskem delu tekmovanja.

Manchester City je v tretjem kolu lige prvakov gostoval v Amsterdamu in zabeležil nepričakovano visok poraz proti Ajaxu. Nizozemci so varovance Roberta Mancinija ugnali s 3:1, Italijan pa je prepričan, da je potrebno krivdo za poraz pripisati njemu. ''Jaz sem kriv. Na tekmo se nisem dobro pripravil in prevzemam vso odgovornost. Razmišljal sem v eno smeri, tekma pa se je odvila v drugo. Ko se tekma razlikuje od tistega, za kar si se pripravljal, je zelo težko. Imeli smo več priložnosti, da zabijemo, in v ligi prvakov moraš zadeti. Ponavljam, jaz sem kriv,'' se je s pepelom posipal Mancini.
Sinjemodri bodo do konca skupinskega dela upali na čudež, ki bi jih rešil pred nenadejanim izpadom. ''Težko se bo uvrstiti naprej. To bi bil čudež. Nekaj minut smo igrali s tremi branilci, a vedno se igra z enajstimi igralci. Mislim, da ni pomembno, ali imaš tri, štiri, pet, šest ali sedem branilcev. Če želi kdo to uporabiti kot izgovor, naj bo tako, a to ni razlog za poraz,'' je bil jasen Mancini. Manchester City je lani prav tako obtičal v skupinskem delu lige prvakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.