Šport > Nogomet
31 ogledov

Poraz PSG poenotil bivšo Jugoslavijo

liga prvakov osmina finala valencia psg lavezzi Reuters
Nepričakovani nedeljski poraz Paris SG proti Sochauxu je poenotil nogometne navdušence iz držav bivše Jugoslavije.

Ob obisku Facebook strani Paris SG boste na desni strani videli, da je le manjši del komentatorjev svoj zapis po prvenstveni tekmi s Sochauxom podal v francoščini. Na "zidu" dominirajo žalitve na račun pariškega kluba, ki so jih prispevali nogometni navdušenci iz Srbije, BiH in Hrvaške.

Večino je poraz PSG proti Sochauxju razburil zaradi propadlega stavnega listka. PSG je imel namreč za gostovanje pri nekdanji ekipi Valterja Birse, ki se bori za obstanek v Ligue 1, kvoto za zmago 1,40. Poraz Zlatana Ibrahimovića in druščine (3:2) je tako prekrižal načrte marsikateremu od tistih, ki se ukvarjajo s športnimi stavami.

"Vse bi vas vrgel z Eifflovega stolpa! Tisti 'nosonja' (Zlatan, op. p.) med enim nočnim spanjem zasluži več kot jaz v celem življenju," je zapisal Jasmin M. iz Srbije.

Še Slovenci so bolj pošteni

"Daj Bog, da bi vsi pomrli od lakote! Zaslužite milijone, ne morete pa premagati 'mrtvega' Sochauxa! J..em vam mater, 1.40 kvota, samo vas sem še čakal, 38 KM (Konvertibilnih mark, op. p.) je bil dobitek. Vam to ne pomeni nič, meni pa. Jutri bi se lahko bahal v šoli, bil bi šef, jedel bi Kinder Bueno, popil tri Coca Cole ... Pričakujem, da mi vrnete 38 KM, kmalu se vam bom javil s številko žiro računa. Toliko od mene. In Lyon bo osvojil ligo!" je zapisal razjarjeni navijač iz BiH.

"Golazen francoska, še Slovenci so bolj pošteni od vas!" pa je bentil Zoran Habijanec iz Hrvaške.

Komentarjev 5
  • feferon 19:04 19.februar 2013.

    Kam smo padli...

  • zcmr 18:31 19.februar 2013.

    Lahko uprasa tudi tudi zidarja,tovsakovo,janso,bavcarja,cernigoja,jankovice,ambrozica,popovica,thalarja,marinica,kanglerja,kordeza...............pa sepol miliona drugih slovencev

  • KOJAK 18:23 19.februar 2013.

    Tvoj komentar v bistvu razkrije kdo je v resnici primitiven!