Šport > Nogomet
106 ogledov

Poseben prometni režim za tekmo Lige prvakov

Ljudski vrt Ljudski vrt.
V torek, 22. avgusta, ko nogometaši Maribora v odločilni tekmi za preboj v ligo prvakov gostijo izraelski Hapoel Beer Sheva, bodo od 18. ure dalje za imetnike vstopnic za tekmo brezplačni vsi avtobusi mestnega prometa.

Zvečer bo vozni čas krožnih linij 1 in 2 podaljšan do 1. ure, so sporočili iz Mestne občine Maribor. Tekma v Ljudskem vrtu, ki je razprodana že več dni, se bo začela ob 20.45, Mariborčani pa lovijo zaostanek s prve tekme v Sveti deželi - 1:2.

Luka Zahović NK Maribor Prva Liga TS Šport Zahović izgubljen za Hapoel, Maribor slavil v 96. minuti

Kot so še zapisali na občini, je mesto pred začetkom poletja intenzivno pristopilo k spodbujanju trajnostne mobilnosti v mestu - z zagotavljanjem brezplačnih ali delno brezplačnih avtobusnih prevozov - in hkrati zaostrilo nadzor nad nepravilno parkiranimi avtomobili v mestu, katerih porast je ob dogodkih večji.

Liga prvakov Šport Šok v prvem polčasu ni zmedel Maribora, v Ljudski vrt z lepim kapitalom

S tem vodstvo mariborske občine spodbuja javni mestni potniški promet, varen in zanesljiv prihod v mesto, brez skrbi za iskanje prostega parkirnega mesta ali kazni za nepravilno parkiranje.

V torek bo veljala tudi popolna zapora vozišča Gregorčičeve ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Mladinske ulice na odseku od Strossmayerjeve ulice do Kajuhove ulice, Prežihove ulice na odseku od Gosposvetske ceste do Gregorčičeve ulice, Vilharjeve ulice na odseku od Kamniške ulice do Mladinske ulice in Kajuhove ulice na odseku od Mladinske ulice do Gregorčičeve ulice. Prav tako bo veljala sprememba poteka avtobusne linije št. 7 - smer Kamnica (spremenjena trasa - Strossmayerjeva - Gosposvetska - Vrbanska).

maribor, hapoel, liga prvakov, kvalifikacije Liga prvakov Šport Ste želeli na tekmo v Maribor? Žal ne bo šlo
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.