Šport > Nogomet
247 ogledov

Poškodba Bayernovega zvezdnika

James Rodriguez
James Rodriguez si je na treningu Bavarskega velikana poškodoval koleno.

Kolumbijski nogometni reprezentant James Rodriguez bo moral nogometne čevlje za nedoločen čas postaviti v kot. Vezni igralec münchenskega Bayerna si je namreč na torkovem treningu poškodoval vezi levega kolena in bo moral na počitek, so sporočili iz bavarskega kluba.

Klubsko sporočilo za javnost ne navaja, koliko časa bo odsoten z nogometnih igrišč, nemški prvaki pravijo, da kolena deset dni ne bo smel obremenjevati, po tem času pa se bo začela njegova zdravniška oskrba in rehabilitacija.

Nemški mediji špekulirajo, da v letošnjem letu ne bo več igral, njegovo vrnitev pa pričakujejo šele po enomesečnem zimskem odmoru, ki se v Nemčiji začenja 24. decembra.

pep guardiola Football Leaks Šport Tajna pogodba Guardiole s Cityjem: Bayernu lagal več mesecev

Čeprav Kolumbijec v zadnjem času ni bil v prvem planu trenerja Nika Kovača, pa to za klub pomeni kar velik udarec. Bavarci, ki so trenutno šele na petem mestu prvenstvene razpredelnice, za vodilno Borussio Dortmund zaostajajo že za sedem točk, imajo namreč v zadnjem času veliko težav s poškodbami, zato je za njih dragocen vsak nogometaš.

Franck Ribery Incident Šport Zvezdnik Bayerna fizično napadel novinarja

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.