Šport > Nogomet
24 ogledov

Poškodba ključnega moža pri Realu

Toni Kroos Profimedias
Član Real Madrida Toni Kroos bo moral počivati več tednov zaradi poškodbe stopala, ki jo je staknila na zadnji prvenstveni tekmi v Španiji.

Čas okrevanja se ob poročanju španskih medijev precej razlikuje; nekateri poročajo o trimesečni odsotnosti in verjetno tudi operaciji, drugi pa pišejo, da bo Toni Kroos z nogometnih zelenic odsoten od štiri do šest tednov.

Kroos je zdravniške preiskave opravil v Nemčiji, saj bi se moral v teh dneh pridružiti nemški reprezentanci v kvalifikacijah za SP. Zdravniki so mu sporočili, da ima zlomljeno peto kost stopalnico. Podobno poškodbo sta imela pred časom dva njegova soigralca pri Real Madridu. James Rodriguez je bil odsoten dva meseca, Marcelo pa skoraj tri.

Nemec je sicer eden ključnih mož v prvi enajsterici Zinedina Zidana. Na veselje pristašev kraljevega kluba se po poškodbi sicer vrača Luka Modrić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.